ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Από το 1953
 

Εκκοκκισμένο Βαμβάκι

Η επιχείρηση παράγει, στο εκκοκκιστήριο βάμβακος στην Καρδίτσα, περίπου 10.000 τόνους εκκοκκισμένου βαμβακιού το χρόνο.

Tο εκκοκκιστήριο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εκκοκκιστικά μηχανήματα των Consolidated Corp ., Samuel JacksonCorp Διαθέτει δύο εκκοκκιστικές μονάδες παραγωγής, με συνολικά 9 εκκοκκιστικές μηχανές Consolidated 164 κ.λπ. .

Το περισσότερο από αυτό το βαμβάκι εξάγεται διεθνώς, κυρίως στις χώρες της Ε.Ε., Ελβετία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, Βόρεια Αφρική, Βραζιλία & την Απω Ανατολή.

Προτιμάμε τις σταθερές επιχειρησιακές σχέσεις που χτίζονται επάνω στην ικανοποίηση των πελατών, και τέτοιες προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε.

 

 

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΣΠΟΡΟΥ

  Το σύσπορο βαμβάκι που χρησιμοποιείται ταξινομείται στην παράδοση του από τους πολύ πεπειραμένους ταξινόμους μας και αποθηκεύεται στις αποθήκες συσπόρου σύμφωνα με την ποιότητα του.

αρχή  

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάμειξη συσπόρου βαμβακιού διαφορετικών ποιοτήτων στις αποθήκες συσπόρου βάμβακος, ούτε κατά την αποθήκευση του συσπόρου ούτε κατά την τροφοδοσία της εκκόκκισης.

αρχή  

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΜΕΝΟΥ

Το εκκοκκισμένο βαμβάκι που παράγεται ταξινομείται δέμα - δέμα σύμφωνα με το χρώμα και το κυτίο του, το Micronaire, το μήκος ίνας, την ομοιομορφία, το περιεχόμενο κοντών ινών, τη αντοχή & την επιμήκυνση.

Η εταιρεία έχει & λειτουργεί εκτενή εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας των εταιρειών ZELLWEGER USTER, SDL, RUTTER.

Απασχολεί επίσης πεπειραμένους ταξινόμους εκκοκκισμένου βάμβακος, δύο από αυτούς πτυχιούχοι του Memphis Cotton School .

αρχή  

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Όλα τα δέματά μας είναι πάντοτε αποθηκευμένα σε στεγασμένους χώρους. Το εκκοκκιστήριό μας διαθέτει 30.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων. Τα δέματα δεν βρέχονται και δεν δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, και η πλαστική τους συσκευασία δεν επηρεάζεται από τον ήλιο.

αρχή  

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Το μέσο βάρος των δεμάτων μας είναι 250 κιλά/δέμα, και οι διαστάσεις των δεμάτων μας είναι 1,40 m X 0,51 m X 0,89 m . Το container των 40 ποδών παίρνει έως 92 δέματα, δηλαδή κατά μέσο όρο έως 23.000 κιλά καθαρά.

αρχή  

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

Τα δέματά μας έχουν μέση υγρασία 6 - 6,5%, δηλαδή 2% λιγότερο από την επιτρεπόμενη υγρασία των 8,5%. Δηλαδή κερδίζετε 2% επί του βάρους του εκκοκκισμένου.

αρχή  

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΟΥΜΕ «ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ»

Η επιχείρηση μπορεί να "εκκοκκίσει κατά παραγγελία" σύμφωνα με τις προδιαγραφές πελατών της, παραδείγματος χάριν χρησιμοποιώντας ένα ή δύο στάδια καθαρισμού εκκοκκισμένου βαμβακιού ( lint cleaners ), εάν μια σύμβαση μιας σημαντικής ποσότητας έχει υπογραφεί, προκειμένου να επιτευχθούν τα απαιτημένα από τον πελάτη χαρακτηριστικά βαμβακιού.

αρχή  

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μετά από την ταξινόμηση, τα lots του ομοιογενούς ποιοτικά εκκοκκισμένου βαμβακιού διαμορφώνονται και διατίθενται προς πώληση.

Μπορούμε να στείλουμε & να παραδώσουμε παγκοσμίως.

Μπορούμε να παραδώσουμε FCA ή C.I.P. ή C.I.F. ή ειδάλλως, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη μας.

Μπορούμε να φορτώσουμε τουλάχιστον 12 φορτηγά ή 15 containers των 40 ποδών οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα.

Θα φορτώσουμε πάντα στις ημερομηνίες που επιθυμεί ο πελάτης.

Μπορούμε ευχαρίστως να ταχυδρομήσουμε (δωρεάν, φυσικά) δείγματα εκκοκκισμένου βαμβακιού σε καθένα ενδιαφερόμενο για τις ποιότητες του εκκοκκισμένου βαμβακιού έχουμε διαθέσιμο προς πώληση.

Αποδεχόμαστε την επίβλεψη ποιότητας & ποσότητας και έλεγχο κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, είτε από οποιονδήποτε διεθνή ελεγκτικό οργανισμό βαμβακιού είτε από τους αντιπροσώπους του πελάτη.

Αποδεχόμαστε τη δειγματοληψία δεμάτων 100% από τον πελάτη, είτε πριν την φόρτωση είτε κατά τη διάρκεια της φόρτωσης.

Μπορούμε να παρέχουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού, σε εκτυπώσεις ή σε αρχεία, των παραδοθέντων δεμάτων ή για τα δέματα μιας παρτίδας για την οποία ένας πελάτης είναι ενδιαφερόμενος.

Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας προκειμένου να βρείτε περισσότερα για τις διαθέσιμες ποσότητες, τις ποιότητες & τις τιμές των αποθεμάτων εκκοκκισμένου βάμβακος.

αρχή  

Εκτύπωση

 

© KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A. 2018